Hadde fortjent å vinne -reddet uavgjort i det 90 minutt

Trondheims Ørn - Arna Bjørnar 1-1

Josee Nahi reddet 1 poeng for Arna Bjørnar                           Foto: Njål Arnar Johansen

På forhånd var kampen i Trondheim sett på som en uhyre vanskelig oppgave etter at trønderne har vist storform i starten av høstsesongen. Med forbehold om at elendig bildekvalitet på streamingen ikke ga det fulle og hele bildet,vil vår sjåvinistiske påstand være at denne kampen burde Arna Bjørnar ha vunnet. Men igjen- fotball går i all enkelhet ut på selv å score mål og hindre motstanderen å gjøre det samme. 

De deler av kampen som vi fikk se uten uklare bilder og et virvar av skygger og farger, ga et inntrykk av et AB-lag som presset Trondheims Ørn langt tilbake på banen, men hvor trønderne fikk farlige kontringer når de brøt bortelagets spill. Og allerede i det 14 minutt fikk vi et brudd og en slik kontring som ga resultat da Trondheims Ørn kontret lynkjapt med 3 spillere opp mot Arna Bjørnars mål. Vel 20m fra mål ble ballen sendt ut til trøndernes venstrekant Elen Sagmo Melhus som tok ballen med seg et par steg før hun sendte i vei et skudd som gikk over Alyssa Gianetti og inn i borterste hjørne. Et flott angrep og et flott mål.

Resten av kampen ble stort sett et press mot Trondheim Ørns målområde, men med kjappe Ørn kontringer innemellom når sjansen bød seg. Det meste ble imidlertid stoppet foran trøndernes 16m og de få skuddene som ble løsnet tok keeper Nøstmo seg greit av. Da det meste så ut til å ha kjørt seg inn i en forutsigbar fase hvor Trondheims Ørn red det meste av, ble Josee Nahi satt inn på laget da 15 minutter gjensto av kampen. Og i kampens siste ordinære minutt scoret hun og utlignet til 1-1, et mål som var umulig å se med den bildekvaliteten som var på streamingen. 

Kampen endte 1-1 og derved poengdeling, noe egentlig begge lag kan være fornøyd med slik som kampen forløp. 

For Arna Bjørnars del var kampen et skritt fremover i forhold til Sandviken-kampen, men fortsatt er det et stykke å gå før laget er tilbake der vi har sett dem tidligere i år. Emilie Nautnes var god og hadde flere gode skuddforsøk, og hun fikk se innbytter i denne kampen som tok uendelig mye lenger tid enn det hun selv i en tidligere kamp fikk gult kort for. Ut over det var Lisa Naalsund og Helene Gloppen gode, mens resten får godkjent.

Hos Trondheims Ørn var keeper Nøstmo god, mens Melhus var god i angrepet som ga Trondeims Ørn ledelsen.

Hvorvidt dommeren greide seg godt var bildekvaliteten alt for dårlig til å avgjøre, men så langt vi kunne se styrte hun kampen greit.

For Arna Bjørnar står nå 2 hjemmekamper mot Grand Bodø for tur, 30/8 blir det NM-kamp og 3/9 seriekamp - begge på Arna Idrettspark.

BTs referat (abo) : https://www.bt.no/100Sport/fotball/n-ting-gledet-Arna-Bjornar-treneren-etter-uavgjort--Vi-har-savnet-det-241064b.html

BAs referat:https://www.ba.no/sport/fotball/arna-bjornar/arna-bjornar-har-scoret-flere-mal-enn-i-hele-fjor/s/5-8-638344

Sponsorer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift