Arna Bjørnar til semiefinale med god margin

Arna Bjørnar - Grand Bodø 5-1

Emilie Nautnes smiler etter å ha scoret 4 mål i 1 kamp

Kvartfinalen mot Grand Bodø ble en overbevisende 5-1 seier på eget gress på Arna Idrettspark. Arna Bjørnar var på hugget og dominerte kampen fullstendig i 80 av kampens 90 minutter. Seieren var ikke et mål for mye, det mest bemerkelsesverdige ved kampen var alle 100% sjansene hjemmelaget hadde som ble satt i stolpen eller like utenfor eller på en eller annen måte havnet alle andre steder enn i nettet.

Hjemmelaget var på hugget fra første stund og lot ikke gjestene få sjanse til å bygge opp sitt eget spill og etter 1 omgang sto det 2-0 til pause etter scoringer av Emilie Nautnes. Andre omgang startet med et par friske Grand oppløp hvor ballen også ved en anledning havnet i AB-buret, men da var det korrekt blåst offside ett eller to trekk tidligere. Etter det fortsatte stort sett Arna Bjørnar kjøret mot Grand målet og i det 58 minutt fikk Josee Nahi en enkel oppgave med å sette ballen i mål etter at Bodøforsvaret var fullstendig utspilt. Grand Bodø reduserte til 3-1 etter straffe i det 68 minutt, men Arna Bjørnar holdt fullstendig kontrollen og økte til 4-1 og 5-1 begge ganger ved Emilie Nautnes, den 4 scoringen riktignok omtrent ferdigscoret fra Amalie Eikeland. Derved er Arna Bjørnar i semiefinalen for første gang siden 2012.

Hos Arna Bjørnar var det mange spillere som leverte en god innsats- faktisk samtlige fra målvakt til spisser leverte en god kamp, men naturlig nok ble det endel oppmerksomhet rundt Emilie Nautnes som scoret 4 mål i kampen.   

Grand Bodø hadde en del tilløp til kontringer og gjennomløp med stor fart, men de ble stoppet før det ga noen resultater i målprotokollen bortsett fra straffesituasjonen.

Dommertrioen leverte en godkjent innsats.

BT's referat (abo) : https://www.bt.no/100Sport/fotball/-Det-er-lenge-siden-vi-har-hatt-sa-god-flyt-241194b.html

BA's referat: https://www.ba.no/arna-bjornar/sport/fotball/arna-bjornar-holdt-lekestue-er-klar-for-semifinale/s/5-8-640516

Bygdanytts referat: http://www.bygdanytt.no/sport/i/72mz3/Scoret-fire--da-rodtroyene-festet-seg-til-semifinale-i-cupen

Litt mer fra BA: https://www.ba.no/fotball/sport/arna-bjornar/emilie-18-slo-knallhardt-tilbake-etter-situasjonen-som-gikk-norge-rundt/s/5-8-640580

I semiefinalen venter vinneren av Klepp/Avaldsnes borte 30 sept.

 

 

     

Sponsorer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift