Ny kamp mot Grand Bodø

Arna Bjørnar - Grand Bodø søndag 3/9 kl. 15.00

Får vi nye slike scener på søndag?                            Foto: Bygdanytt

På søndag 3/9 er Grand Bodø nok en gang på Bergensbesøk bare 4 dager etter onsdagens cupkamp som endte med klar seier til Arna Bjørnar. I cupkampen viste Arna Bjørnar at de på gode dager er det beste laget av disse to, men nettopp her ligger utfordringen. Det er garantert et revansjelystent Bodølag som kommer på besøk og etter en storseier mot det samme laget er det lett å falle i undervurderingsfellen. Vi vet fra tidligere at Grand Bodø i sine beste stunder kan være giftige både på hurtige kontringer og på dødballsituasjoner, og mål preger kamper og kan fort gi en annen utvikling enn man forutsetter. Det er derfor all grunn for Arna Bjørnar å ta ny skjerping foran denne kampen og fortsette det gode spillet som man viste sist.

Grand Bodø er før denne kampen på kvalifiseringsplass på tabellen med 5 poeng foran Medkila som har 2 poeng mens de foran seg har Kolbotn med 9 poeng. Hovedårsaken til plasseringen er at selv om laget har scoret 17 mål, så har de sluppet inn 56, hvilket forteller oss om et angrep som kan score mål, men at svakheten ligger bakover.

Arna Bjørnar er i ferd med å finne tilbake til seg selv der de var på sitt beste før sommerferien, og med fullskjerping bør 3 nye poeng havne i Bergen. Men først skal kampen spilles!

Øvrige kamper i denne runden er:

Lør. 02.09 kl. 15.00 Medkila- LSK LSK stiller som store favoritter og bør hente med seg 3 poeng her. Tips: B

Lør. 02.09 kl. 15.00 Kolbotn-Stabæk I dette Østlandsoppgjøret stiller Stabæk som favoritter. Tips: B

Lør. 02.09 kl. 15.00 Røa- Trondheims Ørn Dette kan bli en jevn kamp. Røa er alltid farlige, men Trondheims Ørn har vist at de kan bite fra seg. Tips: U

Søn. 03.09 kl. 15.00 Sandviken - Vålerenga Sandviken har vist stigende form, men det har også Vålerenga. På papiret burde bortelaget vinne, men på Stemmemyren er Sandviken mer hjemme enn de har vært mens de spilte på Varden. Tips: UB

Kampen mellom Klepp og Avaldsnes spilles 27 sept.

Sponsorer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift