Kamp mot serielederen neste for Arna Bjørnar

LSK-Arna Bjørnar - Onsdag 6 sept. kl. 18

Emilie har vist strålende form i de siste kampene, fortsetter det mot LSK?             Foto: Njål Arnar Johansen

Onsdag 6 sept er det duket for midtukekamp i LSK-hallen mellom LSK og Arna Bjørnar i en fremskutt kamp i Toppseriens 19 serierunde - (pga LSKs Champions League deltagelse). LSK har skaffet seg en luke på 8 poeng (men med 1 kamp mer spilt) til Avaldsnes foran denne runden og kampen er nok viktigere for LSK som kjemper om gull enn for Arna Bjørnar som først og fremst ønsker å vise at fremgangen fortsetter etter en litt svak innledning på høstsesongen. 

LSK har vært solide hele sesongen og spesielt hjemme i LSK-hallen hvor de har 7 seire og 1 uavgjort så langt, mens de har variert mer på bortebane bl.a. med 4-1 tapet mot Trondheims Ørn i Trondheim. Vårens oppgjør mellom lagene endte 1-1 på Arna Idrettspark i en kamp som utmerket godt kunne vippet Arna Bjørnars vei. Så langt vi vet er alle AB-spillerne skadefrie og klar til kamp og ivrige på å vise at på sitt beste kan laget slå hvem som helst. Største risikoen i kampen er at det tilsammen er 8 spillere med 2 gule kort hvorav hele 5 fra Arna Bjørnar, men når fløyten går for kampstart kan man ikke tenke på slikt.

Øvrige fremskutte kamper i runden er: 

Onsdag 6/9 kl. 14 Avaldsnes - Kolbotn Dette blir et møte mellom topp og bunn i serien. Avaldsnes er store favoritter til tross for at de med nød og neppe klarte cup avansement mot Klepp i en kamp der Klepp var best i store deler av kampen. Men vi tror at Kolbotn er en svakere motstander enn Klepp og tipper hjemmeseier. Tips: H

Sponsorer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift