Drama og poengdeling på Nadderud

Stabæk - Arna Bjørnar 3-3

Rikke scoret på overtid!                            Foto: Njål Arnar Johansen

Arna Bjørnar gikk respektløst til verks i første omgang og spilte i store deler av omgangen Stabæk fullstendig ut. Og i det 25 minutt fikk de uttelling da Amalie pent tok ned et innlegg og satte det sikkert i mål. Jose Nahi skulle hatt mål alene med keeper, men gjorde opp for seg med med en stjernetreff fra 25-30m som føk inn like under tverrliggeren i Stabækmålet og derved 0-2. Omgangen ebbet ut med dette og gjestene gikk til pause med fullt fortjent 2 måls ledelse.

Men i andre omgang kom både regnet og Stabæk samtidig. En skulle trodd at bergenserne taklet regnet best, men i løpet av 2 minutter reduserte Stabæk først til 1-2 og rett etterpå utlignet de blaa til 2-2. Etter dette jevnet spillet seg ut og desverre fikk Lisa Naalsund gult kort, noe som er hennes 3dje for sesongen og derved må hun stå over neste seriekamp. I det 77 minutt satte Stabæk inn Rebekka Mykland, noe som viste seg å lønne seg da hun scoret Stabæks 3dje mål i det 90 minutt. Derved virket det som om kampen var tapt for Arna Bjørnar, men på overtid dukket Rikke Nygård opp foran Stabæks 16 m og skuddet hennes gikk via en Stabækspiller og i mål. Derved endte kampen 3-3 et resultat som alt i alt var noenlunde rrettferdig.

Arna Bjørnar har hatt en god sesong så langt, men uttellingen har vært litt for dårlig til å sikre medaljer, men det positive er at mange spillere har hatt en god utvikling og laget har hevet seg betraktelig i forhold til forrige sesong. Og fortsatt ligger NM foran som et stort mål.

BTs reportasje: https://www.bt.no/100Sport/fotball/Arna-Bjornar-sa-ut-til-a-rote-bort-alt-Sa-dukket-en-17-aring-opp-241682b.html

BA: https://www.ba.no/sport/fotball/arna-bjornar/to-overtidsmal-da-arna-bjornar-berget-uavgjort/s/5-8-646438

Sponsorer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift