Cecilie Kvamme forlenger kontrakten

Foto: Arna Bjørnar

Arna Bjørnar er for tiden inne i en periode med gode nyheter. I dag kan vi melde om at vår glimrende forsvarsspiller/kantspiller Cecilie Kvamme også har forlenget avtalen med Arna Bjørnar. Cecilie er kjent som en superrask og kompromissløs sideback som også kan kunsten å score mål. Hun sier selv at hun har ambisjoner om fortsatt deltagelse på U23 landslaget, men vi vet at hun var seriøst i søkelyset også for A-landslaget i 2016. Så kanskje hun burde oppjustere akkurat de ambisjonene.

Cecilie kom til Arna Bjørnar i 2012  fra den gode årgangen som Tertnes laget hadde den gangen. Hun har spilt totalt 104 A-kamper for Arna Bjørnar og scoret 9 mål. Hun var også med på Arna Bjørnars J19 lag som tok gull i NM i 2012 og sølv året etter. Hvis ikke finalen i J19 var blitt satt opp dagen etter en toppserierunde, ville det høyst sannsynlig blitt gull det året også.

Cecilie har spilt på alle landslag fra J17 til U23 og har spilt totalt 28 kamper og har scoret 2 mål.   

Vi har bedt Cecilie om å presentere seg selv litt nærmere slik at vi kan bli bedre kjente med henne:

* Hei! Mitt navn er Cecilie Redisch Kvamme.

Utenom fotballen studerer jeg sykepleie på høgskolen Betanien. Det gjør hverdagen min ganske travel, men jeg stortrives. Nå har jeg valgt å fortsette og spille fotball for Arna Bjørnar. Jeg ser veldig fram til å ta fatt på min 6 sesong for klubben. Jeg ønsker å være med på å bidra til at Arna Bjørnar blir en toppklubb igjen. Om vi fortsetter utviklingen som vi har hatt gjennom sesongen tror jeg neste år kan bli spennende. For min egen del ønsker jeg å gjøre en god figur for klubben samt delta på internasjonale samlinger med u23 landslaget.

Vi andre gleder oss til å se Cecilie og de andre i aksjon kommende sesong(er),

Sponsorer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift