Nok en kamp uten full utelling

Kampen mot Kolbotn endte 1-1, men AB følte det som et tap. Det var nok sjanser til å kunne kunne score flere mål, men laget er ikke i flyten.

Vilde Bøe Risa sammen med noen trofaste AB-fans. Vilde ble av publikum kåret til dagens AB-spiller.     Foto: Arna-Bjørnar

Været var bra, men flere dagers regn hadde gjort gressmatten tung og ujevn. Trenerteamet til AB hadde gjort flere endringer siden forrige kamp. Rikke Nygard var satt inn på venstreback, mens Maria Brochmann var flyttet frem som spiss. Den første omgangen var preget av et hjemmelag som ville, men som ikke helt fikk det til, og med et bortelag som heller ikke bydde opp til dans. Vi syntes likevel Arna-Bjørnar var det beste laget og ikke ufortjent tok vi ledelsen etter 17 minutter. Lisa Naalsund headet ballen i mål på en corner, og hjemmelagets toppscorer er nå oppe i 6 mål på 6 kamper.

I 2. omgang hevet spillet seg, og ikke minst AB poduserte en rekke store sjanser. Brochmann skjøt i nettveggen, Bøe Risa smelte avgårde et langskudd i tverrlegger, og innbytter Bjelde hadde flere muligheter til å score mål. Defensivt hadde hjemmelaget stort sett kontroll, men noen balltap gav Kolbotn noen halvsjanser. Så, etter en drøy times spill mister AB ballen på midten. Laget rygger og rygger og Kolbotns Karina Sævik får god tid til å lade og sender avgårde et godt skudd som smeller i tverrlegger. Medspiller Ingrid Elvebakken er våken på returen og setter ballen enkelt i mål forbi en sjanseløs hjemmekeeper, Mackenzie Arnold.

Dette ble aldri en god fotballkamp. Bortelaget så ut til å være meget fornøyd med uavgjort, og AB maktet bare ikke score. Så da ebbet kampen ut til 1-1 og poengdeling.

Hjemmelagets Vilde Bøe Risa ble av publikum kåret til ABs beste spiller og vant et gavekort på 500 kr. Anette Kringstad var med på konkurransen og vant to billetter til neste Toppseriekamp på Arna Idrettspark. Kampen går lørdag 19. mai mot LSK Kvinner.

Høydepunkter fra 6. serierunde i Toppserien: http://kvinnefotball.no/hoeydepunkter-toppserien-uke-18

Andre skriver om kampen:

Kolbotn

BA (abo)

BT (abo)

 

Sponsorer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift