Hadde serielederen i kne, men så glapp det 3 minutter før slutt

Arna Bjørnar-LSK Kvinner 0-1

Arna Bjørnar var svært nære på å gi LSK sesongens første poengtap i denne kampen, men helt i sluttminuttene glapp det litt, noe som straffer seg mot et lag som LSK  og derved glapp poengene for hjemmelaget. Hjemmelaget åpnet desidert best og etter 10 minutter hadde vi notert 3 sjanser til hjemmelaget og 1 til bortelaget. Etter dette roet tempoet seg litt ned og resten av omgangen ble jevnspilt, med noen sjanser til begge lag.Nærmest var Maria Brochmann som på hel volley klinket ballen fra kort hold like over tverrliggeren.Omgangen endte 0-0 og patriotisk som vi er, mener vi faktisk at i denne omgangen var AB det beste laget. 

I andre omgang åpnet LSK friskere og hadde tidlig et par halvsjanser, deretter jevnet kampen seg ut og ble mye en midtbanekrig. Utover i kampen så det ut på å tære på kreftene til hjemmelaget, presisjonen sank og det ble litt mer tilfeldigheter det som foregikk på banen. De siste 10 minuttene satte hjemmelaget inn en sluttspurt, men uten å få den forløsende scoringen. Tvert imot så glapp det ca. 3 minutter før slutt slik at seriens toppscorer kunne øke målkontoen sin med enda et mål.

Det var noen skuffede AB-spillere som gikk av banen etter kampen og det skjønner vi godt, i denne kampen hadde hjemmelaget fortjent minst uavgjort. Det ser også ut til at det er på høy tid å få kunstgresset på plass på Arna Idrettspark, banen er svært komprimert og hard og kombinert med svært kortklippet gress så det faktisk ut til at enkelte spillere av og til mistet fotfestet i avgjørende situasjoner.   

Arna Bjørnar har forbedret seg sterkt siden de begredelige kampene mot Sandviken og Lyn og hadde fortjent poeng i dagens match. Men fotballkamper avgjøres ikke med rettferdighet, LSK hadde denne gangen matchvinneren - Arna Bjørnar hadde det ikke. Det var forskjellen som avgjorde kampen.        

Cecilie Kvamme ble helt fortjent utropt til hjemmelagets beste spiller.

Dommertrioen gjorde det stort sett greit, noen innkast feil vei ble det, men bortsett fra det så ble kampen ledet på en grei måte. 

At 125 tilskuere hadde funnet veien til Arna Idrettspark midt i pinsehelgen var noe av det som gledet mest i solskinnet på Arna Idrettspark. 

Sponsorer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift