Vilde Bøe Risa forlenger med Arna Bjørnar

Foto: Arna Bjørnar

Foto: Arna Bjørnar

Da kan vi presentere en veldig hyggelig førjulsgave for Arna Bjørnars supportere da vi i kveld forlenget avtalen med Vilde Bøe Risa.

Vilde gjorde seg sterkt bemerket på jentelag i Åsane hvor hun tok sølv både i NM og i Norway Cup, begge ganger tapte Åsane for Oslo-laget Lyn i finalen. Da Vilde scoret i en av finalene utbrøt Davy Wathne i TV-sendingen - "her må toppserielagene i Bergen være våkne og sikre seg denne spilleren". Det merket vi oss i Arna Bjørnar og i 2012 kom Vilde til Arna Bjørnar hvor hun har vært siden.  Vilde er en seriøs spiller som har utviklet seg kontinuerlig de årene hun har vært i Arna Bjørnar, først som en av flere lovende ung espillere i 95-generasjonen  sammen med erfrane spillere som Maren Mjelde, Erika Skarbø, Kristine Minde, Ingrid Ryland m.fl. til hun nå siste sesong var kaptein på toppserielaget og fikk sin debut på A-landslaget. Vilde er en meget viktig brikke i de framtidsplaner Arna Bjørnar nå har lagt. 

Vilde har 116 kamper på seniorivå i Arna Bjørnar og 6 kamper for J19 - og hun har scoret totalt 15 mål. Som de øvrige 95-modellene var Vilde med å ta gull og sølv i J19 NM i 2012 og 2013.

VIlde har 48 kamper på aldersbestemte landslag fra J16 til U23 og ikke minst 2 A-landskamper og faktisk med 1 scoring i sin A-landslagsdebut.

Vilde har ambisjoner og stiller krav til seg selv og andre, og her er hennes egen fremstilling av dette:

Hei alle!

Jeg er 21 år gammel, bor fremdeles hjemme hos mamma, og skal fullføre bachelorgraden min i økonomi og administrasjon på Høgskolen i Bergen til sommeren. Jeg er veldig motivert og ønsker hele tiden å utvikle meg som fotballspiller. Jeg velger å signere ny kontrakt fordi jeg tror Arna-Bjørnar fremdeles kan bidra til at jeg blir en enda bedre fotballspiller.

Klubben satser sportslig høyt foran neste sesong og har et godt sportslig og medisinsk apparat. Dette passer bra med mine ambisjoner for 2017. Jeg er også utrolig takknemlig og glad for at jeg fikk min debut på A-landslaget nå i høst, noe som inspirerte meg veldig! Nå har jeg satt meg mål om å være med i troppen når Norge skal spille EM i Nederland til sommeren.

I tillegg ønsker jeg at vi i Arna-Bjørnar kan forsette det gode arbeidet med å videreutvikle spillestilen vi startet med denne sesongen. Det bor utrolig mye i hver eneste spiller, vi er et ungt talentfullt lag og sammen spiller vi underholdende og god fotball. Får vi ut vårt potensiale i kampene, så vet jeg vi kan gjøre det bra! Jeg er stolt av å være en del av laget! Ser veldig frem til 2017 og tror det blir en fantastisk sesong!

Vilde !

 

 

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift